Toptræning med Talent Kata Øst på Østerbro

Østerbro var i dag vært for en intens træningssession med Talent Kata Øst, ledet af Sensei Thomas. Dagens tema var power og eksplosivitet, og der blev ikke sparet på de innovative træningsmetoder.

Formiddagens program bød på en særlig udfordring: elastikker. Sensei Thomas havde spændt elastikkerne ud og fik deltagerne til at arbejde med kraft og eksplosivitet, som om de var menneskelige slangebøsser. Der blev svedt i en grad, der kunne få enhver kanonkugle til at virke som en snegl på søndagstur.

Efter en velfortjent frokostpause stod den på kata i konkurrenceformat. Med benene stadig gummieagtige efter morgentræningen, blev det en udfordring at holde balancen og præcisionen. Det var som at se nyfødte giraffer på rulleskøjter, men deltagerne gav alt, hvad de havde. Hver bevægelse blev udført med en dedikation, der ville have gjort enhver sensei stolt.

Trods de uundgåelige elastik-mishaps og gummiben, var der ingen tvivl om, at dagens træning var både lærerig og underholdende. Sensei Thomas formåede at skabe en stemning af seriøs træning kombineret med masser af godt humør.

Tak til alle deltagerne for en uforglemmelig træningsdag. Vi ser frem til flere udfordrende og sjove sessioner - og måske en pause fra elastikkerne!

/Kim S